Monday, September 19, 2011

Different

While I'm writing this piece of junks,I'm sitting in the library, next to my friend.Yes, I'm back from the long break that I can never say I'm bored even for a day.How I love holiday. The beginning of the semester is just the way I expected it to be.Chaotic and Stressful. I've a mix emotions. Happy,frustrated,puzzled and sad at the same time.I am fully aware that things are going to be different.Way different after this. My schedule is different.I might not having a free time like most of my classmates.

Before I decided to be in this whole absurdness, I did pray. I prayed, that He'll show me the right way. Now that I'm here.I make a vow to myself.I will never ever be negative minded. Maybe being different is not that bad after all.It just need a great length of efforts to be able to endure this whole preposterous day. Part of me pray that time will move so fast that all of these will just vanish into thin air.Without I even realize it.I know, He has a better solution for me. and things do happen for a reason.

The choices


Everyday, we are entitled to make choices. From the simplest thing as choosing the outfit that you want to wear or perhaps a choice that can determine your whole life. Some of us might pick the wrong choices through out their lives. But then, we can never turn our back from making choices.

I pray to Allah:

Never let me go astray
Guide me to the right path
As I know, He knows best.
Ya Allah,
Give me the strength
to fulfill my responsibility
as a good muslim..
Amin..


Wednesday, September 14, 2011

Raya Posts :: Part 2



Warning:this entry may contain excess weird photos of the owner of the blog. If you're eyes cannot take it, just scroll down this page immediately.LoL..lalala..


Having three professional photographers in my big family, really make me a very enthusiastic person during hari raya.I mean like, when can you where a gorgeous outfit, put some make ups and acted like you're a model.ToT..Precisely! During hari raya la kan..hehehe..

So, here are some of my Not-S0-Model photoshoots






Raya Pics (some with unecessary captions) LoL



The Parit's Team

I know, I know..It's kinda late to post raya pics & stories. I mean, it's the 17 th of Syawal kan..But hey, like I care..haha..I still want to upload it. I've been longing to write anything about raya stuffs like a couple of weeks ago. Knowing that I was too preoccupied with other things, I'd to postponed posting it here.Now that I get the chance to write it, I wait no more..hehehe..

No ordinary familia..hehe

I wasn't expecting anything.You know, when we expect something to be fun and great, sometimes it'll end up bad.You know what I mean. As the last time I went to my kampung, the malam raya was quite boring. Nothing really exciting.There was no pelita, most of my cousins were not there.. So like I said before, I didn't dare to expect anything for this year hari raya.



The Trio
Yadda yadda..I couldn't believe it.This hari raya is awesome!! I'd a great 'malam raya'. We were playing some firecrackers..Yeah, I know it's forbidden. Main sikit2, bole kan.kan..Budak degil, macam ni la.*rolled eyes*. And the first hari raya itself was nice. I went to performed the 'Solat Raya',visited the graveyard, family photos were taken and definitely enjoying every bites of food. The other night, the whole family gathered for some barbeques. Yummy!


My cousin with his daughter.

Thursday, September 8, 2011

Ma Vids

video

Salam..
Baru berpeluang tulis sikit caption video2 yang aku amik ni.hehe..
The first video when I was in Kedah.That's why I was blabbering things in '' Loghat Utara".haha..



video

Kluaq jalan2 makan angin, sambil nyanyi2..Konon shoot music video raya la..LoL!=P


video

Nak citer, keseronokan kampung jauh2 ni..Trip balik kampung memang paling terbaik.Nyanyi2 dalam kete siap..Memang happening la orang kata.hee..

video

Meet Alif..Mula2 nak shoot Alif ni main2 kat sofa.Tup tup..dia buat aksi superman pulak.Nasib Angah sempat sambut.Pheww..

video

The cute Alif doing the Ballet thing.hehe..

Monday, September 5, 2011

Tersentuh

Salam..
Supposedly, aku nk post momen-momen indah yang sempat aku rakamkan dengan kamera digitalku.Yeah, sangat-sangat berbakti pada aku.Sampaikan.. adik aku cakap: " Ayong sepatutnya beli DSLR la..suka sangat bergamba ngan tangkap gambar".hee..=p Aku cuma mampu tersengih. Kalau duit berkepuk kat poket, memang aku tak pikir panjang dah.Terus je beli.hehe.. Memang banyak mende kalo ikutkan hati nak beli.Videocam baru, DSLR ngan laptop baru.Tapi hanya mampu menyimpan angan-angan. Dalam hati cakap" takpe..takpe..prioritize the priority first kan."

Memandangkan sume gambo-gambo raya yang aku ambik aku save kat dalam laptop adik aku, jawabnya, kena la tunggu dia balik rumah dulu.Baru boleh karang cerita raya yang gempak di kampung terchenta.Sebab tak best la post cerita without photos kan.hehe..hee..=)

Okay, now back to the topic: Tersentuh

Pagi tadi, even aku kepenatan yang sangat-sangat, aku gagahkan diri jugak turun ke Raub. Demi untuk berjumpa teman-teman tercinta..Cewah..puitis tak ayat?haha.. Ha, sambung balik. Pastu, dipendekkan cerita, rumah last yang aku g ialah rumah cikgu yang mengajar aku subjek math time sekolah menengah dulu, Cikgu Halim namanya.

First time aku tengok dia, tersentuh sangat rasa hati. Cikgu Halim jalan pakai tongkat. Kedua-dua mata dia dah tak boleh nampak. Bahasa mudahnya, buta.Yes, blind..Disebabkan penyakit diabetics yang dialaminya. Badan dia pun dah susut.Kesian cikgu.. Tapi, Cikgu Halim, masih seperti dulu.Sporting, still seronok borak-borak dengan dia.Sebab Cikgu Halim ni memang jenis yang kelakar.Masa aku g umah dia tu, aku g dengan wan & bulah.Cikgu Halim siap tanya : "Bulah, macam mana ke rupa budak berdua ni? Maintain kurus, cun macam dulu ke?" tergelak je kitorang.

Masa nak balik dari umah Cikgu Halim, dia berkali-kali ucap terima kasih sebab melawat dia. Aku perasan, ada air mata yang mengalir di celah-celah mata cikgu. Sebak rasanya.Dia mintak kitorang doakan dia sembuh.Katanya, "kalau Allah bagi sembuh sebelah mata pun cukupla. Cikgu dah bersyukur sangat-sangat..Cikgu bernazar nak buat umrah kalau sembuh".

So, jom kita sama-sama doakan Cikgu Halim boleh pulih melihat seperti dulu. Amin..

Sekian dulu post tuk kali ni.May peace be upon all of you.=)